Bezlepková múčna zmes na bagety (1000g)

Vypredané

Zloženie:

Škrob vyrobený z koreňa manioku (tapioka), prosová múka, melivo z vonkajších šupiek plodov skorocelu indického, ľanová múka, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ

Návod na použitie:

K 75 g vlažnej vody pridáme 10 g čerstvo vylisovanej citrónovej štavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešame. Pridáme 70 g bezlepkovej múčnej zmesi na bagety a pomocou ručného mixéra cesto dôkladne spracujeme. Vypracované cesto posypeme múkou a rukami prepracujeme ešte raz. Potom vyformujeme bagety ľubovolnej veľkosti, vrch bagiet hlboko narežeme, potrieme roztaveným kokosovým tukom a pukladáme ich na plech s papierom na pečenie. Vypracované bagety necháme odstáť 5 minút. Nedávajme do ohňovzdornej misy! Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov 35 minút. Z tohto množstva (1000g) možno pripraviť 14 kusov 90 gramových bagiet.

5,50 €
Please select variants first