Žitnoostrovská bezlepková pekáreň bezlepková múčna zmes na ľanové bagety 550g

  • Bez lepku ,
  • Bez droždia  ,
  • Bez pridaného cukru -Veľmi Nízky obsah prirodneho cukru
  • Bez Vajec
  • Bez mlieka a laktózy , kazeínu
  • Vhodné na HIT diétu (individuálne sa môže líšiť)
  • Bez pšeničného škrobu, kukuričnej a ryžovej múky!
  • Bez mlieka
  • Bez vajec
  • Žiadne GMO
  • Žiadne hydrogenované tuky
  • Žiadne konzervačné látky
Katalógové číslo: 291f397c204e Kategória:

Popis

Zloženie: tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocela indického,ľanová múka,
bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová,
himalájska soľ.Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku: Energetická hodnota: 1287 kJ / 301 kcal
Tuky: 4,36 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,536 g
Sacharidy: 60,19 g -z toho cukry: 0,76 g
Vlákniny: 14,86 g , Bielkoviny: 6,86 g, Soľ: 1,22 g

Návod na prípravu jednej 90g bagetky: Do 75ml vlažnej vody pridajte 10 ml čerstvej
citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 70 g tejto
múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešajte. Z takto pripra-
veného cesta vyformujte bagetky ľubovolnej veľkosti, posypte múčnou zmesnou
a prepracujte znovu, potom cesto nechajte odpočívať 5 minút. Potom už iba bagetku
dajte na plech vystlaný papierom na pečenie a potrite roztaveným kokosovým tukom.
Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov aspoň 35 minút. Upečenú bagetku
nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné!

Erik Márton s.r.o. , Vŕbová 1204/52, 925 23 Jelka, Slovensko. www.najtelo.com Skladujte na suchom mieste
bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté . Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej
časti obalu! Hmotnosť: 550g