Žitnoostrovská bezlepková pekáreň múčna zmes na tmavý chlieb 550g

  • Bez lepku ,
  • Bez droždia  ,
  • Bez pridaného cukru -Veľmi Nízky obsah prirodneho cukru
  • Bez Vajec
  • Bez mlieka a laktózy , kazeínu
  • Vhodné na HIT diétu (individuálne sa môže líšiť)
  • Bez pšeničného škrobu
  • Bez mlieka
  • Bez vajec
  • Žiadne GMO
  • Žiadne hydrogenované tuky
  • Žiadne konzervačné látky
Katalógové číslo: 591180c70963 Kategória:

Popis

Zloženie: tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocela indického, ľanová múka, ľanové
semineká, sezámové semienká,bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor
kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ. Priemerná výživová hodnota v 100g výrobku:
Energetická hodnota: 1360 kJ / 323 kcal
Tuky: 8,06 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,75 g
Sacharidy: 52,71 g -z toho cukry: 4,73 g
Vlákniny: 16,74 g , Bielkoviny: 8,2 g, Soľ: 1,46 g

Návod na prípravu jedného chleba: Do 215ml vlažnej vody pridajte 20 ml čerstvej
citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 200 g tejto
múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešate. Z takto pripra-
veného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto
opäť prepracujte, aby v ňom neostal vzduch. Potom už iba bochník dajte na plech
vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným
kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov 70 minút.
Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Nedávajte piecť do ohňovzdornej
misy !

Erik Márton s.r.o. , Vŕbová 1204/52, 925 23 Jelka, Slovensko. www.najtelo.com Skladujte na suchom mieste
bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté . Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej
časti obalu! Hmotnosť: 550g